Sinterklaas intocht op zaterdag 25 november

Op zaterdag 25 november 2023 om 14:00 uur zullen Sinterklaas en zijn Pieten aankomen bij het gemeentehuis van Sellingen waar de burgemeester hen zal ontvangen. De muzikale ondersteuning hierbij wordt ook dit jaar verleend door Jeduthun waardoor iedereen lekker mee kan zingen met de vele liedjes.

De Sint heeft ook gevraagd of alle kinderen en hun begeleiders kunnen komen om er samen een leuk feest van te maken.

Na de ontvangst op het gemeentehuis zullen we in optocht naar de Brink gaan waar de Pieten leuke activiteiten hebben georganiseerd. Voor Sinterklaas is dit een mooie gelegenheid om de tekeningen in ontvangst te nemen en voor de stoere kids zelfs met hen op de foto gaan.

Tip: Geef uw kind een zakje mee waar de Pieten wat lekkers in kunnen doen.

Als de weersomstandigheden dusdanig zijn dat het buitenprogramma niet mogelijk is dan zal er voor een alternatief gezorgd worden. Houd de website www.pbsellingen.nl of de Facebook pagina in de gaten voor de laatste informatie.

De Sinterklaas intocht wordt georganiseerd door Plaatselijk Belang Sellingen e.o. en mede mogelijk gemaakt door meerdere ondernemers uit Sellingen.

=================================================================================

Bent u al lid van dorpsbelangenvereniging Plaatselijk Belang Sellingen e.o.?

Bij twijfel of het aanvragen van een inschrijfformulier: ledenadm@pbsellingen.nl

Naast deze Sinterklaasintocht organiseert de dorpsbelangenvereniging onder andere ook het Paasvuur, de Lampionoptocht en is uitgever van ‘Het Blaadje’.
Verder worden de dorpsbelangen behartigd op alle mogelijke manieren door in te spelen op wat er leeft in en rond het dorp. Dit door middel van contact met de leden, verenigingen en de gemeente.