Rabo ClubSupport campagne van start – Uw stem is geld waard.

Alle rekeninghouders van de Rabo bank die lid zijn van de bank (of dat nu worden) kunnen hun stem uitbrengen binnen de Rabo ClubSupport campagne. Dit stemmen kan van 4 tot 25 oktober.

Plaatselijk Belang Sellingen e.o. onderschrijft de doelstelling van de Rabo bank:
“Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid beslis jij mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven.”
Plaatselijk Belang Sellingen e.o. ziet verenigingen en stichtingen als de ruggengraat voor de samenleving en het in standhouden van de leefbaarheid in het dorp.

Alle verenigingen/stichtingen die aan de ClubSupport meedoen kunnen uw stem goed gebruiken, zo ook Plaatselijk Belang Sellingen e.o.
Met ‘Sellingen Actief’ nodigt PB Sellingen in mei 2022 alle verenigingen in Sellingen uit om zich te presenteren in het Openluchttheater. Dit kan met een ‘life optreden’ (koren, sport, toneelgroepen), het vertonen van een video of film, een informatietafel of een mondelinge presentatie. Zo kunnen alle inwoners van Sellingen e.o. kennismaken met het verenigingsleven. PB Sellingen zorgt voor de organisatie en voor een brochure voor alle bezoekers waarin de circa 35 verenigingen worden voorgesteld.

Stemmen kan via de Rabo bank app en de website: rabobank.nl/clubsupport
#RaboClubSupport
#decooperatieveRabobank

Bedankt voor uw steun!