Rabo ClubSupport campagne van start. Uw stem is geld waard.

Alle rekeninghouders van de Rabo bank die lid zijn van de bank (of dat nu worden) kunnen hun stem uitbrengen binnen de Rabo ClubSupport stemcampagne. Elk lid kan 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende deelnemende verenigingen en stichtingen. Dit stemmen kan van 4 tot 26 september.

Ons doel

Plaatselijk Belang Sellingen e.o. onderschrijft de doelstelling van de Rabo bank:
“Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid beslis jij mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven.”

Alle verenigingen/stichtingen die aan de Rabo ClubSupport campagne meedoen kunnen uw stem goed gebruiken, zo ook Plaatselijk Belang Sellingen e.o.
Ieder jaar plaatsen we feestverlichting in de gehele Dorpsstraat en Westerkamp om meer sfeer te brengen in de donkere maanden. Wij doen dat samen met de enthousiaste aanwonenden en de Ondernemersvereniging Sellingen.
Het plan is om middels LED verlichting deze feestverlichting te verduurzamen en zo ook de onderhoudskosten terug te brengen.