Paasbult Sellingen 2023

25 maart 2023

De voorbereidingen zijn in volle gang om op tweede Paasdag, maandag 10 april, weer de Paasbult achter het gemeentehuis in brand te kunnen steken.

De inzameling van snoeihout en takken om de Paasbult te bouwen vindt dit jaar plaats op de zaterdagen: 25 maart, 1 april en 8 april en is mogelijk van 10:00 tot 14:00 uur.

Bestuursleden van Vereniging Plaatselijk Belang Sellingen e/o zullen de inname van het snoeihout en de opbouw van de paasbult begeleiden. De prijs voor het storten ligt tussen de vier en negen euro, afhankelijk van de hoeveelheid snoeiafval die u brengt.

De aangevraagde vergunning geldt voor een maximale omvang van 500 m2. Dat is de helft van voorgaande jaren en dit brengt met zich mee dat er geen ruimte is voor bedrijfsmatig afval of voor snoeihout van buiten Sellingen.

Ofwel: voor de opbouw van de paasbult 2023 kunnen alleen inwoners hun tuin-snoeihout brengen.

Plaatselijk Belang Sellingen e/o hoopt samen met de jeugd en hun fakkels op maandag 10 april de prachtige bult aan te kunnen steken. De verkoop van de fakkels start om 19:30 uur naast het gemeentehuis waarna de optocht tegen 20:00 uur vertrekt.
Tot ziens op maandag 10 april, 2e paasdag 2023.